Visgaršīgākie virtuļi, ko jūs jebkad būsiet ēduši! Pēc izraēliešu konditora Miki Šema receptes.
Sastāvdaļas:
- 140 g miltu
- 120 ml ūdens
- 1 tējkarote svaiga rauga (10 g)
+
- 2 glāzes miltu (280 g)
- 3 olas
- 1 tējkarote sāls
- 1/3 glāzes cukura (70 g)
- 100 g izkausēta sviesta
- augu eļļa cepšanai
Glazūras veidi:
Šokolādes:
- 150 g šokolādes
- 125 ml trekna saldā krējuma
Šokolādi saplēsiet gabaliņos, aplejiet ar karstu saldo krējumu un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Iebiezinātā piena:
- 250 g vārīta iebiezinātā piena
- 1-2 ēdamkarotes piena
Pienu uzsildiet un samaisiet ar iebiezināto pienu.
Baltās šokolādes:
- 200 g baltās šokolādes
- 125 g saldā krējuma
Šokolādi saplēsiet gabaliņos un aplejiet ar karstu saldo krējumu un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2