
Visgaršīgākie virtuļi, ko jūs jebkad būsiet ēduši! Pēc izraēliešu konditora Miki Šema receptes.
Sastāvdaļas:
- 140 g miltu
 - 120 ml ūdens
 - 1 tējkarote svaiga rauga (10 g)
 
+
- 2 glāzes miltu (280 g)
 - 3 olas
 - 1 tējkarote sāls
 - 1/3 glāzes cukura (70 g)
 - 100 g izkausēta sviesta
 - augu eļļa cepšanai
 
Glazūras veidi:
Šokolādes:
- 150 g šokolādes
 - 125 ml trekna saldā krējuma
 
Šokolādi saplēsiet gabaliņos, aplejiet ar karstu saldo krējumu un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Iebiezinātā piena:
- 250 g vārīta iebiezinātā piena
 - 1-2 ēdamkarotes piena
 
Pienu uzsildiet un samaisiet ar iebiezināto pienu.
Baltās šokolādes:
- 200 g baltās šokolādes
 - 125 g saldā krējuma
 
Šokolādi saplēsiet gabaliņos un aplejiet ar karstu saldo krējumu un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2
	